Kontakt bo

Tomter, hus og fritidsboliger

Finn huset ditt på Nesna. Et godt bomiljø i lett urbane, men likevel landlige omgivelser følger med.
Oversikt over hus til salgs i Nesna finnes lettest på Finn.no.
For tomter og muligheter for å bygge kan en kontakte Nesna kommune som kan videreformidle informasjon om ulike alternativ og kontakter.
Mange har valgt Nesna og øyene som sitt ferie og fritidsparadis. Det finnes fine hytter og tomter i hele kommunen.

Kultur

En meningsfull fritid er viktig for god livskvalitet.
Det frivillige kulturarbeidet står sterkt på Nesna og en kan finne en rekke lokale lag og foreninger som dekker det meste fra idrett til kor, sanitet og hagelag. Den enkleste måten å komme i kontakt med en forening som har aktivitet som du trives med, eller å finne likesinnede er å skrive en henvendelse på Oppslagstavle Nesna på Facebook.

Idrett og friluftsliv

Det finnes et rikt tilbud for idrettsinteresserte og ikke minst turglade mennesker på Nesna.

Nesna IL har følgende undergrupper: Fotball, håndball, badminton, svømming og Allidrett for de minste. I tillegg har Rana karateklubb er godt tilbud på Nesna, og for de som er glad i styrketrening finnes det en styrkeløfteklubb. Det finnes også et DNT turlag og et stort og veldrevet skytterlag. Av anlegg finnes to kunstgressbaner, flerbrukshall, idrettshall, 2 svømmebasseng, 3 treningsstudioer. En variert natur kan bidra til fine opplevelser fra hav til fjell sommer og vinter. Særlig Nesnalia er lett tilgjengelig sommer som vinter, men også perler som Hamamrøysand, Nordsjøbukta på Huglen, Finnvika og Abelonevika på Tomma. Eller du kan gå på alle toppene i kommunen, med Tomskjevelen som den høyeste med 922 meter over havet. En flott tur sommer som vinter. Mange driver også jakt på småvilt og fugl på Nesnakjølen innover mot Hammarøytind og Nordviktind.

Sist redigerttirsdag, 07 november 2017 22:38
Translate
noafsqamarhyazeubebsbgcacebnyzh-CNzh-TWcohrcsdanleneoettlfifrfyglkadeelguhthahawiwhihmnhuisigidgaitjajwknkkkmkokukylolalvltmkmgmsmlmtmimrmnmynepsfaplptparorusmgdsrstsnsdsiskslsoessuswsvtgtatethtrukuruzvicyxhyiyozu
noafsqamarhyazeubebsbgcacebnyzh-CNzh-TWcohrcsdanleneoettlfifrfyglkadeelguhthahawiwhihmnhuisigidgaitjajwknkkkmkokukylolalvltmkmgmsmlmtmimrmnmynepsfaplptparorusmgdsrstsnsdsiskslsoessuswsvtgtatethtrukuruzvicyxhyiyozu