Nyheter

Festkveld

Du skal danse bort sommernatten gjerne til en salig blanding av reggae og ska på helgelandsk. Foto: Halvor Hilmersen Du skal danse bort sommernatten gjerne til en salig blanding av reggae og ska på helgelandsk.

Havblikk åpnet sitt kultur og restaurantkonsept, Aurora, offisielt lørdag med QueDuhSka- konsert og stor fest.

Mann som synger

Restauranten har vært åpen en stund, og det har vært ett og annet arrangement i storsalen, Kraftlaget, men den offisielle åpningen ble feiret med Nesna sitt favorittgladband og fullt hus. Det var alt en kan begjære for en innendørs sommerfest, mange blide mennesker, god stemning, flott musikk og utrolig flotte lokaler. 

Lunt

QueDuhSka har tunet inn festivalsesongen med lune stemninger og glimt i øye. Bandet har sine vante slagere og de er populære, men bygger også katalogen med noen nye låter hvert år. Årets nyskapning var en hyllest til Aurora skrevet av Stian Einmo noen timer før konserten og da måtte bandet bare stille opp. Bandet vil også i år slippe en sommersingel til glede for nye og gamle fans.

Ramme

Nye og gamle fans i alle aldere var også tilstede på konserten og slik sett er jo denne konserten som et god gammeldags bygdefest. Sommerfesten med QueDuhSka har blitt en tradisjon, og er en fest for lyset og sommeren. Aurora, som for øvrig betyr morgenglød eller soloppgang - ga en flott ramme for denne happeningen. Det var aldri trangt og det er luftige fine lokaler. Et band med PA og lys og 200-300 mennesker som danser bidrar også til en viss produksjon av varme uten at det ble klamt. Fin tilgjengelighet til terrasser under tak gjorde det også godt å gå ut i sommernatta selv med regn. Hvis Havblikk skal jobbe med noe må det være toalettkapasiteten og en bedre flyt i baren. Alt annet ligger godt til rette for store arrangement, og ekteparet Friis med stab har virkelig jobbet godt for å realisere et sted som rommer det meste for mange behov. De fikk behørig skryt, klemmer og klapp på skuldra og feiret med alle de andre utover sommernatta. Kanskje til sola sto opp?

Sist redigertmandag, 06 november 2017 17:33
Mer i denne kategorien Et hav av opplevelser »
Translate
noafsqamarhyazeubebsbgcacebnyzh-CNzh-TWcohrcsdanleneoettlfifrfyglkadeelguhthahawiwhihmnhuisigidgaitjajwknkkkmkokukylolalvltmkmgmsmlmtmimrmnmynepsfaplptparorusmgdsrstsnsdsiskslsoessuswsvtgtatethtrukuruzvicyxhyiyozu
noafsqamarhyazeubebsbgcacebnyzh-CNzh-TWcohrcsdanleneoettlfifrfyglkadeelguhthahawiwhihmnhuisigidgaitjajwknkkkmkokukylolalvltmkmgmsmlmtmimrmnmynepsfaplptparorusmgdsrstsnsdsiskslsoessuswsvtgtatethtrukuruzvicyxhyiyozu