Nyheter

Havblikk vant prestisjetung pris

Trofeet Årets Bedrift 2017 har fått en hedersplass over disken på Aurora, Nina Rødahl Friis er stolt og glad. Foto: Halvor Hilmersen. Trofeet Årets Bedrift 2017 har fått en hedersplass over disken på Aurora, Nina Rødahl Friis er stolt og glad.

Havblikk med Nina og Bjørn Arne Friis vant Rana og Omegns Næringsforenings pris årets bedrift under Gallaria 2018.

Havblikk vant prisen i konkurranse med Mo Industripark og Bakeriet Mo i Rana.
- Da jeg våknet dagen etter var jeg fortsatt støl i kjækan etter å ha smilt hele kvelden, sa Nina Rødahl Friis, - vi er utrolig stolt og glad for å ha vunnet denne prisen, det var en flott påskjønnelse og gir masse inspirasjon til å fortsette arbeidet med å utvikle bedriften vår. 

IMG 4399Fra Gallaria 2017. Foto: Halvor Hilmersen.

Møysommelig

Friis overtok Nesna camping for 20 år siden og har lagt stein på stein for å utvikle bedriften sin. I 2017 bygde de restaurant, bar og konferansefasiliteter i lokalene til Helgelandskraft. Restauranten Aurora og konferansevirksomheten har vært en suksess, og styrker en allerede solid overnattingsbedrift. Havblikk tilbyr 45 enkeltrom med hotellstandard, campinghytter, teltplasser og campingvognplasser. 

Gull

- En slik annerkjennelse betyr veldig mye for oss personlig og også for bedriften i markedsføring. Det er gull verdt, mener Friis. – Vi skal fortsette å jobbe, vi har en god infrastruktur nå og kan fokusere mer på opplevelser og tilbud til gjestene våre. Det er stor vekst i reiselivet i regionen, og vi vil gjøre vårt for at vi kan fortsette denne veksten. Det krever god kvalitet på overnatting og mat, og positive opplevelser i fantastisk helgelandsnatur, og det er ikke bare vi, men også Litlehaugen på Hugla og Tomma hytteutleie. 

Dra sammen

- Vi har så mye bra på Nesna om dagen, med flotte spisesteder, en strålende festival, gode reisemål på øyene og spennende arbeidsplasser. Jeg håper alle, store og små organisasjoner, kan trekke sammen for å legge møter og arrangement til Nesna og vise hva kommunen har å by på for både arbeid og fritid. Vi har mye å være stolt av, avslutter en fornøyd prisvinner.

Sist redigertonsdag, 24 januar 2018 20:10
Mer i denne kategorien « Tomma i vekst
Translate
noafsqamarhyazeubebsbgcacebnyzh-CNzh-TWcohrcsdanleneoettlfifrfyglkadeelguhthahawiwhihmnhuisigidgaitjajwknkkkmkokukylolalvltmkmgmsmlmtmimrmnmynepsfaplptparorusmgdsrstsnsdsiskslsoessuswsvtgtatethtrukuruzvicyxhyiyozu
noafsqamarhyazeubebsbgcacebnyzh-CNzh-TWcohrcsdanleneoettlfifrfyglkadeelguhthahawiwhihmnhuisigidgaitjajwknkkkmkokukylolalvltmkmgmsmlmtmimrmnmynepsfaplptparorusmgdsrstsnsdsiskslsoessuswsvtgtatethtrukuruzvicyxhyiyozu