Nyheter

Mirada gjenoppstår

Mirada øver og øver og gjør noen sprell inne i mellom. Mirada øver og øver og gjør noen sprell inne i mellom.

For 10-12 år siden gjorde Mirada furore på studentpuben Thorvalds på Nesna . Lørdag spiller de på Sjyen.

Thorvalds var full av folk. En nyutklekket journalistspire og musikkanmelder skulle på sin andre skrivejobb. Nervøs og spent dro han på puben for å se det lokale bandet Mirada. Han viste de var studenter på lærerutdanninga, men hadde aldri hørt de før. Før konserten traff han en gjeng unge gutter fra Mo i Rana. De var omtrent like spent og nervøs som journalisten, men de fant hverandre ved hjelp av musikkreferanser og band de likte. Da roet nervene seg litt.

På Scenen

olemOle Martin Krokstrand gleder seg til å spille på Nesna!Mirada besto da av Viktor Fjellheim på trommer, Kristian Røssvoll på bass, Bjørn Einar Hansen på sang og Ole Martin Krokstrand på gitar. De spilte poppa rock eller rocka pop om du vil, med bra trykk og intensitet. Publikum var begeistret, anmelderen var begeistret og bandet var lykkelig. Bandnavnet betyr noe sånn som blikk fra en kvinne på spansk, og det var mange blikk fra damene i salen opp på bandet. Anmelderen husker spesielt at når Kristian på bass tok et par skritt fram og smilte blygt i et rocka parti i ei låt, da skrek jentene i salen. Det var Beatles-tilstander på Thorvalds.

10 years after

Ikke en musikkanalogi, men så lenge siden er det siden Mirada parkerte instrumentene. De var ferdig med studier og fikk ”streite” jobber, familie og barn. De bor fortsatt på Mo, men den originale besetningen spiller ikke sammen lengre. Nå har Ole Martin Krokstrand og Bjørn Einar Hansen funnet sammen igjen og fått med seg Arne-Martin Lanz–Juløy og Trond Vassvik Snefjellå og restarta Mirada. Første spillejobb er på Sjyen og det har vært en skikkelig inspirasjon – Vi fikk tilbud om å spille på Sjyen og da måtte vi bare kline til og øve igjen. Vi har spilt litt med andre folk, men ikke som Mirada, forteller Krokstrand – Så nå har vi skrevet nye sanger, vi har øvd og øvd og føler oss klar for Sjyen. – Det blir skikkelig skøy!

Studietid

Foruten Hansen som jobba som tømrer, var gutta studenter på Nesna og minnes studietida med glede – Vi spilte fotball og rock, vi studerte og hadde ei kjempefin tid på Nesna, det var et veldig bra miljø og vi kosa oss. Nå etter 10 år er tiden er moden for å spille igjen. Sammen har de lagd masse ny musikk og noe kan en finne på soundcloud, men en del blir presentert direkte på sjyen. - Vi har blitt mer rocka og tror det nye materiale vårt er bra. Vi håper folk vil ta godt i mot det på Nesna. Vi gelder oss veldig, sier Krokstrand.

  • Mirada

Sist redigerttorsdag, 16 august 2018 22:42
Translate
noafsqamarhyazeubebsbgcacebnyzh-CNzh-TWcohrcsdanleneoettlfifrfyglkadeelguhthahawiwhihmnhuisigidgaitjajwknkkkmkokukylolalvltmkmgmsmlmtmimrmnmynepsfaplptparorusmgdsrstsnsdsiskslsoessuswsvtgtatethtrukuruzvicyxhyiyozu
noafsqamarhyazeubebsbgcacebnyzh-CNzh-TWcohrcsdanleneoettlfifrfyglkadeelguhthahawiwhihmnhuisigidgaitjajwknkkkmkokukylolalvltmkmgmsmlmtmimrmnmynepsfaplptparorusmgdsrstsnsdsiskslsoessuswsvtgtatethtrukuruzvicyxhyiyozu