Nyheter

MGP- junior på hjemmebane

Flotte jenter og gode representanter for kulturkommunen Nesna! Ordfører deler ut blomster og gavekort. Foto: Halvor Hilmersen. Flotte jenter og gode representanter for kulturkommunen Nesna! Ordfører deler ut blomster og gavekort.

Linn Sommerro og Emma Einmo sang om bussen heim for kommunestyret i Nesna.

Jentene i Unknown klart nåløye med å kvalifisere seg til finalen i MGP- Junior, men nådde ikke helt opp der. Hjemme på Nesna har de uansett gjort stort inntrykk med sin flotte låt og opptreden i Oslo. I kommunestyret var det lite glitter og lys, og den sterke låta om å bo i to hjem og være glad i begge foreldrene var ekstra naken og sterk. – Vi er veldig stolt av dere, dere har gjort en veldig bra innsats og vi føler fortsatt at vi kan kalle oss kunnskaps og kulturkommunen på Helgeland når vi har artister som dere blant ungdommen vår, sa ordfører Hanne Davidsen.

Spennende

- Vi satt og ventet på et møte, snakka om litt løst og fast da vi ble enig om å melde oss på MGP jr forteller Linn, - så da var det bare å kaste seg rundt og skrive en god låt, så det gjorde vi. – Det mest spennende og kanskje den sterkeste opplevelsen var å bli kalt inn til audition som ett av 40 bidrag blant 700 påmeldte, det var nesten større enn å bli blant de 10 som gikk til finalen, smiler Emma. - Å få vite at vi var kvalifisert og skulle opptre var også vanskelig fordi vi fikk ikke si noe til noen, vi var jo både glad og spent, forteller jentene og fortsetter – Det var selvfølgelig veldig artig å opptre på showet, men vi var nesten mer nervøs i dag. På Telenor Arena var det så mye avstand, lys og lyd at vi nesten var litt alene oppe på scenen, mens her er vi tett på og ser folk i øya, folk vi kjenner, smiler de. Emma forteller videre at hun ønsker å gå på musikklinja i Mosjøen, og satse på musikken, mens Linn skal fortsette skolegangen på Nesna og heller ha musikken som en hobby.

 

Jentene i Unknown spiller for Kommunestyret i NesnaIkke så ukjent lengre, jentene i Unknown sang Bussen heim for kommunestyret på Nesna.

Sist redigertonsdag, 28 november 2018 11:24