Nyheter

Nord universitet Nesna

Et studiested med høy kvalitet, og som er skreddersydd for lærerutdanninger og videreutdanning

100 år som lærerutdanner med god økonomi inn i fusjonen med daværende Universitetet i Bodø og Høgskolen i Nord-Trøndelag, gir både tradisjon, kompetanse og gode rammebetingelser.

Hva er det som gjør at Nord universitet Nesna er et veldig godt valg som studiested for dere som ønsker å bli grunnskolelærere og barnehagelærere?

Her er noen fakta:stud1Studenter under åpningen av skoleåret 2018-19

Veldig høy studiekvalitet

Nord universitet Nesna ligger helt i toppen når det gjelder studiekvalitet ved lærerutdanningene i Norge, og blant studiestedene ved Nord universitet. Dette viser studiebarometeret for 2018.

Meget god rekruttering

Nord universitet Nesna lå helt i toppen blant studiestedene ved Nord universitet når det gjelder rekruttering til den nye 5-årige lærerutdanningen i 2018

Høy kompetanse hos lærerutdannerne

Alle fagseksjonene ved Nord universitet Nesna har ansatte med toppkompetanse (professor/dosent) og førstestillingskompetanse (førsteamanuensis/førstelektor). De som underviser og forsker har mange års praksis og erfaring fra lærerutdanning, skoler og barnehager

Mange studietilbud

Nord universitet Nesna ligger på 3. plass blant alle 9 studiesteder når det gjelder antall studietilbud som er utlyst for studieåret 2019/2020.

Meget god infrastruktur

Nord universitet Nesna er skreddersydd for lærerutdanninger og videreutdanning på grunn av en meget god infrastruktur som skal gi best mulig rammebetingelser for å kunne være studenter her. Her kan nevnes:

  • Klasserom, spesialrom og utstyr for fagene i lærerutdanningene og videreutdanningene
  • Fagbibliotek
  • Kantine
  • Barnehage
  • Sosialrådgiver
  • Administrativt støtteapparat

stud 2

Beliggenhet og kommunikasjon

Det er gode reisemuligheter for å kunne komme seg til og fra Nesna. Flere bussavganger og ankomster hver dag. Hurtigbåter som går nordover og sørover. Daglige anløp nordover og sørover av hurtigruten. Kun en times kjøring/reise til og fra Mo i Rana og Mosjøen til flyplass og jernbane. Det er også muligheter for å nå flyplass i Sandnessjøen på ca en times reise (hurtigbåt, ferge og bil).

Nesna har en unik beliggenhet ute på Helglandskysten med bare en kort kjøretur reise østover til Nord-Norges høyeste fjell og store skoger, og en kort reise vestover til de ytterste skjær.

Lenke til studiestedet

Finn studiestedet Nesna og studietilbud, og hvordan du kan søke: https://www.nord.no/no

Husk søknadsfristen: 15. april 2019

Sist redigertmandag, 08 april 2019 12:18
Translate
noafsqamarhyazeubebsbgcacebnyzh-CNzh-TWcohrcsdanleneoettlfifrfyglkadeelguhthahawiwhihmnhuisigidgaitjajwknkkkmkokukylolalvltmkmgmsmlmtmimrmnmynepsfaplptparorusmgdsrstsnsdsiskslsoessuswsvtgtatethtrukuruzvicyxhyiyozu
noafsqamarhyazeubebsbgcacebnyzh-CNzh-TWcohrcsdanleneoettlfifrfyglkadeelguhthahawiwhihmnhuisigidgaitjajwknkkkmkokukylolalvltmkmgmsmlmtmimrmnmynepsfaplptparorusmgdsrstsnsdsiskslsoessuswsvtgtatethtrukuruzvicyxhyiyozu